Krađa izbora

Govedarica i dalje tvrdi: Ja sam izabrani predsjednik RS

''Nisam ja pokraden, već je brutalno pokradena volja naroda i učinit ćemo sve da utvrdimo istinu'', tvrdi Govedarica.
Vijesti / Politika | 14. 10. 2018. u 18:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lider SDS-a Vukota Govedarica optužio je u Banja Luci vlast u RS-u da je pokrala izbore i rekao da je on izabran za predsjednika RS. 

Hoće da zna, kaže, koliko je bilo lažnih glasačkih listića 7. listopada.

Pročitajte još



''Tražimo da se prebroje svi glasački listići i da nađemo one lažne, koji su ubačeni 7. listopada. Osjećam volju naroda koja je slobodno izažena i da sam ja čovjek kojeg je narod birao. Nisam ja pokraden, već je brutalno pokradena volja naroda i učinit ćemo sve da utvrdimo istinu'', tvrdi Govedarica. 

U obraćanju okupljenima na glavnom banjalučkom trgu, na skupu grupe "Pravda za Davida", kazao je „kako narod nema budućnost s onima koji skrivaju ubojstvo Davida Dragičevića“. 

''Poručujem zlu da će biti pobijeđeno, a dobro nagrađeno'', istaknuo je i dodao da vjeruje u RS u kojoj svi imaju jednaka prava i odgovaraju za ono što su radili. 

''Hoćemo da živimo kao slobodni ljudi u RS'', rekao je Govedarica i dodao da on ne trguje politikom te je  negirao navode da se želi nagoditi za određenu poziciju u javnom preduzeću u RS. 

Davor Dragičević je dao novi rok, sada do 14. studenog do 18 sati, da se riješi slučaj ubojstva njegovog sina Davida. 

U protivnom on će predvoditi, kako kaže, svoj narod. 

''Ako vi ne budete uradili sve što trebate, ja ću osobno povesti svoj narod i ljude iza mene u borbu na život'', rekao je Dragičević i dodao da traži konkretna rješenja, te da njemu ne trebaju ni odvjetnici. 

Na nedjeljnom okupljanju u središtu Banja Luke Dragičević je osporavao institucije RS, te optuživao policiju da je umiješana u ubojstvo njegovo sina. 

On je okupljenim građanima Vukotu Govedaricu najavio kao „naš predsjednik“. 

''Vukota od sutra se počni ponašati kao naš predsjednik. Povedi narod, ako ti nećeš, ja ću'', rekao je Dragičević. 

Po preliminarnim podacima Središnjeg izbornog povjerenstva, Govedarica je na drugom mjestu po broju glasova osvojenih na izborima 7. listopada za predsjendika RS. 

Kandidatkinja SNSD-a Željka Cvijanović dobila je više od 29.000 glasova birača nego Govedarica.

Kopirati
Drag cursor here to close