Mostar

Gomila nesklada i Grob razdrmali publiku u Abraševiću!

Vijesti / Politika | 10. 05. 2015. u 14:42 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pod organizacijom Moshus Promotionsa u petak su binu OKC Abraševića razdrmali Grob iz Splita i Gomila nesklada iz Nikšića.

Pred 50-tak okupljenih ljubitelja teškog zvuka najprije su izašli momci i cura iz Groba, koji su svojim žestokim riffovima praćenim brzim ritmovima na bubnju prodrmali prve redove, ljubitelji thrash/black metala uživali su u prvim redovima, dok je ostatak prisutni zadovoljno klimao glavom ispijajući pivo i čudeći se djevojci koja vješto prstima prebire po gitari.

Nakon Splićana na binu su se popeli gosti iz Nikšića. Ekipa iz Gomile Nesklada oduševila je malobrojnu publiku svojim čvrstim i prodornim zvukom. Nekolicina prisutnih zadovoljno je skakala i klimala glavom uz Hard Core riffove. Domaća publika pojačana gostima iz Nikšića koji su došli kao pratnja Gomili, totalno je poludjela kada se iz zvučnika začuo uvodni riff Panterinog hita "I am broken".

Iako je posjećenost bila slabija nego inače na metal druženjima u Abraševiću, atmosfere nije nedostajalo, priopćeno je.

Moshus Promotions najavio je 6. lipnja kao datum sljedećeg metal druženja u OKC Abraševiću, a za tu priliku nam dovode Alitor iz Inđije i Space Eater iz Beograda.

Kopirati
Drag cursor here to close