Zajedno i tačka

Falatar za Bljesak: 25 godina glasujemo isključivo iz straha

"Što se tiče rezulatat očekujem najbolji rezultat do sada, i da pokažemo da tehnokratskom vladom možemo ostvariti značajna rješenja i na taj se način proširiti na cijelu zemlju", kazao je Falatar.
Vijesti / Politika | 23. 09. 2018. u 18:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Već 25 godina glasamo isključivo iz straha. Netko glasa što misli da će se BiH raspasti, netko da će njihov narod nestati. Trebamo pobijediti taj strah, jer 25 godina takvog glasanja ne vodi ničemu. Ono sto ja kao kandidat mogu ponuditi je retorika mira i realna rješenja uz svoje znanje u vanjskim poslovima koji ovu zemlju gurnuti prema naprijed“, kazao je za Bljesak.info Boriša Falatar, kandidat Naše stranke za Predsjedništvo BiH čiji je posao do sada bio vezan za međunarodne misije.

Foto: Bljesak.info / Boriša Faletar, kandidat Naše stranke za Predsjedništvo BiH

"Mi pravimo apsolutno pozitivu kampanju. Iznenađen sam kako drugi vode kampanju, gdje koriste ratnu retoriku, čak i kada govore o stvarima koje nemaju veze sa ratom. Mi nudimo rješenja i ambiciozan, ali realan put u vanjsku politiku. Što se tiče rezulatata stranke očekujem najbolji rezultat do sada i da pokažemo da tehnokratskom vladom možemo ostvariti značajna rješenja i na taj se način proširiti na cijelu zemlju", kazao je Falatar.

Pozvao je svoje protukandidate – Dragana Čovića i Željka Komšića, da steknu hrabrosti i odvažnosti i da izađu pred narod i gradine i odazovu se na sučeljavanje na N1 televiziji u srijedu, 26. rujna.

Naša stranka je u nedjelju oreganizirala druženje i razgovor građana sa Borišom Falatarom na Španjolskom trgu u Mostaru.

Foto: Bljesak.info / Boriša Faletar s članovima Naše stranke iz HNŽ-a

43-godišnji Falatar je rođeni Sarajlija, podrijetlom iz Prozora-Rame, sa zavidnom inozemnom karijerom diplomate i ekonomiste – osnovu i srednju školu završio je u Sarajevu, diplomirao na Američkom sveučilištu u Parizu, a postdiplomske studije na Londonskoj školi ekonomije, a kasnije je pohađao i Harvard Kennedy-School.

Radio je na Međunarodnom odboru Crvenog križa, Ujedinjenim narodima kao međunarodni javni službenik za odnose UNESCO-a s državama članicama, potom u UN-u u New Yorku, predstavljajući UNESCO u Generalnoj skupštini UN-a, ECOSOC-u i Vijeću sigurnosti i to kao koordinator za odgovor na krizne situacije u južnom Sudanu, Libiji, Siriji, Iranu i Palestini.

Kopirati
Drag cursor here to close