Dojmovi

Radončić: Mostar je pljačka neviđena

Istaknuo je kako Mostar zaslužuje da nakon 12 godina ima Bošnjaka za gradonačelnika.
Vijesti / Politika | 26. 01. 2021. u 19:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Fahrudin Radončić, lider SBB-a komentirao je izbore u Mostaru, a rekao je da se tu dogodila i velika pljačka.

Ipak, istaknuo je kako Mostar zaslužuje da nakon 12 godina ima Bošnjaka za gradonačelnika.

''Prema onome što je objavljeno, dogodile su se brutalne krađe. Mostar je pokazao da je pljačka neviđena. Ja ću moliti da u sljedeće izbore napravimo zajednički akt da nema izbora bez elektronske identifikacije glasača. Moramo omogućiti da ne glasaju mrtvi, da ne dolaze iz drugih država da glasaju…'', rekao je Radončić, dodavši da on ne okuplja opoziciju za izbore 2022. godine, nego da će se ona sama okupiti.

''Okupit će ih prirodni interesi. Imamo nesposobnu vlast koja nije u stanju da kupi cjepiva. Opozicija će se sama okupljati, ja nisam stožer. Ima nas dovoljno, Nikšić, Kojović, PDA, A-SDA, SBB, Narod i pravda, SBiH, BPS. Treba napraviti udruženu opoziciju. Da li će ići u jednoj, dvije ili tri kolone poslije izbora – vidjet ćemo'', naglasio je Radončić.

Na pitanje da li je to opozcija protiv SDA, odgovorio je:

''To je okupljanje onih koji žele da dinamiziraju. SDA je vodila zemlju 25 godina, vidite gdje smo. Ja govorim o državnoj politici, da je vrijeme da SDA ode u opoziciju. Vidjet ćemo što će se u SDA događati. Ne treba nitko očekivati da će opozicija podržavati kandidata SDA'', dodao je.

Video: Radončić za N1: Povukao sam se jer sam znao gdje ovo vodi
Kopirati
Drag cursor here to close