17. veljače 2019.

Evo u kojim gradovima/općinama će biti održani prijevremeni izbori

Usvojeno je i Uputstvo o rokovima izbornih aktivnosti, prema kojem se prijave za ovjeru političkih stranaka i neovisnih kandidata podnose SIP-u Bosne i Hercegovine najkasnije u roku od sedam dana od dana raspisivanja izbora.
Vijesti / Politika | 10. 12. 2018. u 16:00 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prijevremeni izbori za načelnike/gradonačelnike devet općina/gradova u Bosni i Hercegovini bit će održani u nedjelju, 17. veljače 2019. godine, priopćilo je Središnje izborno povjerenstvo (SIP)  Bosne i Hercegovine. 

To povjerenstvo je, naime, na današnjoj sjednici donijela Odluku o raspisivanju i održavanju prijevremenih izbora za grаdоnаčеlnikа Grаdа Dоbој, grаdоnаčеlnikа Grаdа Тrеbinjе, nаčеlnikа Оpćinе Bоsаnskо Grаhоvо, nаčеlnikа Оpćinе Bоsаnski Pеtrоvаc, nаčеlnikа Оpćinе Bužim, nаčеlnikа Оpćinе Dоmаlјеvаc/Šаmаc, nаčеlnikа Оpćinе Drvаr, nаčеlnikа Оpćinе Kаkаnj i nаčеlnikа Оpćinе Ribnik. 

Usvojeno je i Uputstvo o rokovima izbornih aktivnosti, prema kojem se prijave za ovjeru političkih stranaka i neovisnih kandidata podnose SIP-u Bosne i Hercegovine najkasnije u roku od sedam dana od dana raspisivanja izbora, odnosno u razdoblju  od 11. prosinca 2018. godine do 17. prosinca 2018. godine do 16.00 sati. 

Odluka o raspisivanju i održavanju prijevremenih izbora, Uputstvo o rokovima izbornih aktivnosti, relevantni obrasci i drugi bitni dokumenti, javnosti će danas biti dostupni na web stranici SIP-a BiH: www.izbori.ba, pod linkom  ''Prijevremeni izbori 2019''.

Kopirati
Drag cursor here to close