Oni će vas spasiti

Evo što je njima važno

Vijesti / Politika | 30. 03. 2020. u 08:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Prijedlog Odluke o raspodjeli sredstava za financiranje političkih stranaka zastupljenih u Skupštini Zeničko-dobojskog kantona za mjesec ožujak 2020. godine''. To je prva točka dnevnog reda 50. sjednica Vlade Zeničko-dobojskog kantona.

Prijedlog dnevnog reda objavljen je 27. ožujka, u jeku pandemije, a među devet točaka o kojima bi ministri u Zenici trebali raspravljati nema niti jedne koja bi se mogla vezati s mjerama oko virusa korona niti o gospodarskim mjerama o kojima svi govore.

S druge strane, krizom u ovom kantonu upravlja ministar Arnel Isak, ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije. On je na mjesto ministra došao ispred stranke A-SDA a našao se, kako tvrde zeničani, na listi stranke svojeg oca sa ostalom rodbinom.

Prije ministarske fotelje i upravljanja krizom, Isak je snimao video priloge o pušenju nargile, a hvalio se kako je izumio i nargilu s okusom nutele i kupusa!

50. sjednica Vlade Zeničko-dobojskog kantona

Na osnovu člana 20. stav 1. Poslovnika o radu Vlade Zeničko-dobojskog kantona („Službene novine Zeničko-dobojskog kantona", broj 5/11), sazivam 50. sjednicu Vlade Zeničko-dobojskog kantona. Sjednica će se održati dana 31.03.2020. godine (utorak) u 1000 sati u sali 301, III sprat zgrade Kantona. Za s...

Kopirati
Drag cursor here to close