Teški trenuci za Rusku Federaciju

Eksplodirao plinovod i zgrada u Rusiji, najmanje 9 mrtvih, iz BiH Putinu izrazili sućut

Predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović je navela da u ovim veoma teškim trenucima za Rusku Federaciju iskreno žali zbog nesreće i gubitka ljudskih života.
Vijesti / Politika | 19. 11. 2022. u 19:05 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović uputila je telegram sućuti predsjedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu povodom eksplozije plina u stambenoj zgradi na ruskom otoku Sahalinu.

"S velikom tugom primila sam vijest o tragičnom događaju u Sahalinskoj oblasti, u kojem su, uslijed eksplozije plina, stradali stanari stambene zgrade. Duboko me potreslo i saznanje da među stradalima ima i djece", istaknula je Cvijanović.

Navela je da u ovim veoma teškim trenucima za Rusku Federaciju iskreno žali zbog nesreće i gubitka ljudskih života.

"Poštovana ekselencijo, Vama, obiteljima nastradalih i prijateljskom ruskom narodu upućujem izraze najdubljeg saučešća, a ozlijeđenima želje za što skoriji oporavak", navodi se u telegramu Željke Cvijanović.

U eksploziji plina u petokatnoj zgradi otoku Sahalin na ruskom dalekom istoku stradalo je devet osoba, među kojima je i četvero djece. Regionalne službe za izvanredne situacije navode da pod ruševinama zgrade ima još ljudi.

Snažna eksplozija potresla je petokatnu zgradu u mjestu Timovsko na ruskom otoku Sahalin jutros oko 5.00 sati po moskovskom vremenu.

Kopirati
Drag cursor here to close