Izborna godina

Džeba: HDZ BiH jedini nudi rješenje za Mostar

''Ove godine trebamo mijenjati Ustav FBiH, a o toj temi HDZ BiH ima puno toga za reći i promjene se ne mogu zadržati samo na pitanju Mostara'', izjavio je Džeba.
Vijesti / Politika | 18. 02. 2018. u 15:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostar bilježi desetu godinu od posljednjih lokalnih izbora. Dok bošnjački političari najavljuju sastanke i rješenja, nikakvih korektnih pomaka nema.

Niti je poznat datum početka razgovora stranaka niti su ponuđena neka nova rješenja koja bi osigurala biranje nove vlasti u gradu na Neretvi.

Damir Džeba, predsjednik Gradskog odbora HDZ-a BiH, kaže kako je prijedlog HDZ-a BiH odbačen samo zbog demonstracije sile Bošnjaka.

''Rekli su za naš prijedlog kako diskriminira ostale narode, da kroz naš prijedlog želimo stvoriti hrvatsku dominaciju'', prenosi HMS.

''Ali kada su upitani da konkretno pokažu primjere iz našeg prijedloga koji vode priču u tom smjeru, nisu to znali. Onda se jasno vidi kako samo mi nudimo rješenje za Mostar, a svi ostali prijedlozi diraju u Ustav Federacije. To bi značilo kako ove godine trebamo mijenjati Ustav FBiH, a o toj temi HDZ BiH ima puno toga za reći i promjene se ne mogu zadržati samo na pitanju Mostara'', izjavio je Džeba za Večernji list.

Kopirati
Drag cursor here to close