Reakcije

Dodiku ipak dobra zastava BiH

Bilo je očekivano da aktualni predsjedavajući Predsjedništva BiH stane samo pod jednu zastavu, onu Bosne i Hercegovine i po ko zna koji put pogazi svoju riječ i obećanje, priopćeno je iz Partije demokratskog progresa.
Vijesti / Politika | 12. 12. 2018. u 16:15 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srpska demokratska stranka (SDS) priopćila je da je predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik 'pokazao danas na kojem političkom principu se zasniva njegov „posao“ u Sarajevu: Ako ne može zastava Republike Srpske, dobra je i zastava BiH!'.

Srpska demokratska stranka podsjeća 'da je Dodik prethodnih mjeseci imao samo jednu temu, a to je bila upravo zastava Republike Srpske pod koju je stao tijekom predizborne kampanje i bez koje, kako je istaknuo, neće raditi u Sarajevu'.

''Dodik je u više navrata kazao da Predsjedništvo neće raditi ukoliko pored zastave BiH ne bude stajala i zastava Republike Srpske. Nakon što je uvidio da njegov politički cirkus u Sarajevu „ne pije vode“, Dodik je pustio „b“ stranu svoje ploče na kojoj se nalazi aktualni SNSD-ov hit: Ako ne može zastava Srpske, onda izbacite zastavu FBiH koja ne postoji, a mi ćemo raditi pod amblemom BiH. Srpska demokratska stranka podsjeća Milorada Dodika da on ima apsolutno pravo da od sebe i svoje stranke pravi pokretnu cirkusku šatru, ali da to nikako ne može i ne smije da radi sa zastavom Republike Srpske'', navodi u priopćenju SDS-a.

PDP: Bilo je očekivano da Dodik pogazi svoju riječ i obećanje

Bilo je očekivano da aktualni predsjedavajući Predsjedništva BiH stane samo pod jednu zastavu, onu Bosne i Hercegovine i po ko zna koji put pogazi svoju riječ i obećanje, priopćeno je iz Partije demokratskog progresa.

''Njegova riječ odavno nema nikakvu težinu, ali teška je uvreda za Republiku Srpsku i srpski narod što onaj koji je izabran da nas dostojanstveno predstavlja pravi cirkus od zastave, jednog od simbola i svetinja Srpske'', stoji u priopćenju. 

PDP ističe da Milorad Dodik na ovaj način ne bruka samo sebe, nego sve one koji istinski poštuju Republiku Srpsku i zastavu pod kojom je Srpska stvarana i postoji, što je ponižavanje od strane onoga koji je biran da savjesno i odgovorno izvršava svoju dužnost i čuva interese Republike Srpske.

Javnost će se uskoro uvjeriti da je cirkus i sramoćenje zastave samo jedna u nizu budućih prevara i manipulacija koje Dodik priprema.

Kopirati
Drag cursor here to close