Nije zabrinut

Dodik: Nisam ja takva zvjerka da me NATO otima

''Mislim da NATO nije spao na to, ali vidjet ćemo. Ništa nije sigurno u današnjem svijetu", kaže Dodik.
Vijesti / Politika | 25. 03. 2022. u 17:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Ne vjerujem da sam ja baš takva zvijerka da bi to oni tako radili, ali vidim da je to privuklo pažnju'', rekao je član Predsjedništva BiH Milorad Dodik o navodima medija da se sprema njegova otmica.

''Prvi poziv koji mi je stigao je bio od moje majke, koja je bila veoma uznemirena time, pa sam morao da njoj obašnjavam o čemu se tu radi. Mene sad već može zabrinuti činjenica da iz NATO-a nitko nije demantirao takve informacije, ali što da radimo'', dodao je.

''Da vam kažem, nisam to ni pročitao, ne znam šta je suština, ali čujem da će NATO nešto poduzeti protiv mene. Mislim da NATO nije spao na to, ali vidjet ćemo. Ništa nije sigurno u današnjem svijetu", kaže Dodik.

Podsjetimo, u medijima se jučer pojavila informacija da se sprema napad na srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

''Navedena otmica bi se realizirala prepadnom akcijom kopnenih snaga Alijanse uz helikoptersku podršku, nakon čega bi se Dodik avionskim letom NATO-a nasilnim putem prebacio u neku od trećih zemalja'', objavio je jedan crnogorski portal.

Kopirati
Drag cursor here to close