sjednica SNSD-a

Dodik najavio kandidaturu za još jedan mandat

Dodik je rekao na sjednici Glavnog odbora stranke u Srpcu da SNSD ima povijesnu odgovornost, kao i da se neće sklanjati pred raznim prijetnjama.
Vijesti / Politika | 03. 02. 2024. u 14:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Republika Srpska želi prijateljske odnose sa svima, poručio je danas predsjednik SNSD-a Milorad Dodik i najavio kandidaturu za sljedeći mandat predsjednika Srpske.

Dodik je rekao na sjednici Glavnog odbora stranke u Srpcu da SNSD ima povijesnu odgovornost, kao i da se neće sklanjati pred raznim prijetnjama.

"Sav život sam posvetio borbi za Republiku Srpsku. Na sudu sam završio zato što sam kao neposlušan. Neću otići odavde, ostat ću ovdje i spreman sam da se žrtvuje za Republiku Srpsku kao čovjek i političar", poručio je Dodik.

On je istaknuo da se nikada više na ovim prostorima neće pojaviti stranka koja je jaka kao SNSD, kao i da se ova stranka treba prilagoditi ljudima na terenu.

Dodik je podsjetio da je SNSD u proteklom razdoblju učinio sve da očuva dobru strukturu i da će nastaviti tako, uz dodatnu odgovornost.

"Ponosan sam što sam sve ove godine vaš predsjednik. Ako Glavni odbor odluči ja najavljujem kandidaturu i za sljedeći mandat predsjednika Republike", rekao je Dodik, prenosi Srna.

Dodik je istaknuo da je opozicija u Srpskoj konfuzna, da se teško može računati od nje da se uključi u borbu za prava Srpske, ali da sa njom ipak treba pokušati raditi.

"Ipak treba da o njima razmišljamo. SDS vodi neku drugu strukturu i u njenom rukovodstvu se nalazi ljudi koji nisu spremni da govore sa SNSD-om o strateškim ciljevima", rekao je Dodik.

Kada je riječ o PDP-u, Dodik je ocijenio da je rukovodstvo ove stranke pod interesom međunarodne zajednice.

Kopirati
Drag cursor here to close