Uoči Dana Republike

Dodik kritičarima: Neshvatljivo stvaranje negativne atmosfere

Dodik je naglasio da je "središnja manifestacija proslave Dana Republike svečana akademija i državni prijem koji organizira predsjednik Republike i taj dio se i dalje organizira u Banja Luci".
Vijesti / Politika | 26. 12. 2022. u 18:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Potpuno je neprihvatljivo stvaranje negativne atmosfere pred obilježavanje 9. siječnja, Dana Republike, da se nešto oduzima Banja Luci zato što je defile planiran u Istočnom Sarajevu", napisao je predsjednik Republike Srpske na svom Twitter profilu.

Dodik je naglasio da je "središnja manifestacija proslave Dana Republike svečana akademija i državni prijem koji organizira predsjednik Republike i taj dio se i dalje organizira u Banja Luci", prenosi RTRS

"Sasvim je opravdano da se defile, kao jedan dio manifestacije, organizira i u našim drugim gradovima i općinama širom Srpske, a Istočno Sarajevo je izabrano, kao prvo, zbog izuzetnog značaja koji ima u stvaranju Republike. Idućih godina defilei će biti organizirani u drugim gradovima, dok će Banja Luka biti domaćin povodom značajnih godišnjica, kao što će biti 35 godina Republike Srpske", poručio je Dodik.

Kopirati
Drag cursor here to close