Šamaranje riječima

Dodik i Isak razmijenili udarce: Idiot, senilan i drugi 'komplimenti'

Ovo nije prvi obračun ove dvojice političara koji redovito razmjenjuju oštre poruke jedan drugom putem platformi i medija.
Vijesti / Politika | 29. 02. 2024. u 16:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Ramo Isak svakim svojim nastupom pokazuje da je potpuni idiot, jer tko drugi može slati čestitke funkcionerima po Republici Srpskoj za takozvani dan nezavisnosti BiH. Ramo, Ramo, mani se politike, uhvati se benča da izduvaš gluposti iz glave. Koja si ti budala'', napisao je predsjednik Republike Srpske i SNSD-a Milorad Dodik na platformi X.

Reakcija je to Dodika na čestitku koju je federalni ministar unutarnjih poslova Ramo Isak uputio povodom Dana neovisnosti BiH koji se obilježava 1. ožujka ali ne u cijeloj državi.

Demencija

Nije trebalo' dugo čekati na Isakov odgovor.

"Uslijed duševne nemoći starosti, odnosno senilnosti, Milorad Dodik zaboravio je da je 22. ožujka 1996. godine ponosno govorio kako Bosnu i Hercegovinu smatra svojom domovinom. Zaboravio je, vjerojatno zbog staračke demencije, da je punih usta ispravno tvrdio da 'Republika Srpska nije država' i da je 'bolje biti entitet u Bosni i Hercegovini nego provincija u Srbiji'. Milorade, ti kao čovjek opterećen krivičnim postupkom i kao čovjek čije je ime duboko urezano na crnim listama zbog kriminala i korupcije, nisi kompetentan da glumiš mog savjetnika i daješ mi sugestije'', odgovorio je Isak.

Poručio je Dodiku da kod njega ima ''tretman samo i isključivo kao osoba koja može sjediti ili spavati u pritvorskoj jedinici''.

Sramota

"Shvaćam da te hvata panika i da nije jednostavno. Valja luksuz u kojem živiš na račun, uglavnom bosanskohercegovačkih poreskih obveznika, srpske etničke pripadnosti, zamijeniti sobicom sa WC šoljom i umivaonikom. Ali sam si kriv za to. I ne brini, naviknut ćeš se. Morat ćeš. A ja ću te se sjetiti svakog 1. ožujka čestitkom u kojoj će pisati: 'Milorade, sretan ti Dan neovisnosti Bosne i Hercegovine. Države u kojoj si mogao biti slobodan čovjek i lider, a ti si izabrao da budeš sramota'. Obećavam, Milorade'', reagirao je Isak.

Podsjećamo, ovo nije prvi obračun ove dvojice političara koji redovito razmjenjuju oštre poruke jedan drugom putem platformi i medija.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close