Ratovanje

DF: Nećemo činiti Vulinu ono što je Milošević činio građanima BiH

''Vulin mora znati da je granica između Republike Srbije i države Bosne i Hercegovine na rijeci Drini'', poručeno je iz DF-a.
Vijesti / Politika | 22. 12. 2019. u 18:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Savršeno dobro razumijemo biblijsku poruku koja kaže ne čini drugome što ne želiš da čine tebi. Nećemo činiti Vulinu ono što je njegov uzor zločinac Slobodan Milošević činio građanima Bosne i Hercegovine i državi Bosni i Hercegovini vršeći genocid i agresiju'', poručeno je iz Demokratske fronte.

Međutim, poručuju, Vulin mora znati da je granica između Republike Srbije i države Bosne i Hercegovine na rijeci Drini, a ''uskoro će to biti i granica između NATO saveza i Srbije, ukoliko u Srbiji ne dođu pameti pa i sami uđu u NATO''.

Podsjetimo, ministar obrane Srbije Aleksandar Vulin priopćio je da je Željko Komšić bošnjački predstavnik u Predsjedništvu BiH koji nije imao priliku da nauči drevnu srpsku mudrost - ne čini drugima on što ne želiš da čine tebi.

"Srbi kažu 'ne čini drugima što ne želiš da čine tebi'. Bošnjački predstavnik u Predsjedništvu BiH nije imao prilike da nauči ovu drevnu mudrost", naveo je Vulin, povodom Komšićeve izjave da nema dileme da je Kosovo nezavisna država i da je, unatoč tome što ne postoji obostrano priznanje između BiH i Kosova, to završen posao

Kopirati
Drag cursor here to close