Mediji o dijagnozi

Dezinformacije o Bešlićevom zdravstvenom stanju

Niti Avaz, ni Klix, nisu naveli izvore informacija
Vijesti / Politika | 14. 09. 2020. u 22:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bosanskohercegovački mediji u ponedjeljak su objavili informacije o zdravstvenom stanju mostarskog gradonačelnika Ljube Bešlića, iako službenih informacija od strane Gradske uprave - nema.

Avaz je objavio kako će se, najvjerojatnije, Bešlić u utorak vratiti u Mostar, nakon desetodnevnih pretraga u Kliničkom bolničkom centru (KBC) u Zagrebu.

Još od prošle godine se iznosi da bi najučinkovitija metoda liječenja za Bešlića bila transplantacija srca, a kako pišu, odluku o tome liječnički konzilij zagrebačke bolnice donijet će tijekom ovog tjedna.

Klix piše kako se operacija srca očekuje uskoro, a da su mu nalazi sve lošiji.

"Nalazi su mu sve lošiji i rade se pripreme da bi se vidjelo može li izdržati operaciju", kazano je za Klix.ba.

Niti Avaz, ni Klix, nisu naveli izvore informacija. Službenih informacija o zdravstvenom stanju prvog čovjeka grada na Neretvi ni ranije mediji nisu mogli doznati od strane Gradske uprave, kao ni zagrebačke bolnice.

Jedina službena informacija o Bešlićevom zdravlju, bila je prilikom čestitke za imenovanje novog biskupa, u kojoj je navedeno kako gradonačenik nije mogao doći na svečanost zbog liječenja u Zagrebu.

Inače, Bešlić je zbog kroničnih problema s kardiovaskularnim sustavom više puta operativno tretiran, kako u Bosni i Hercegovini tako i u inozemstvu.

Kopirati
Drag cursor here to close