Raguž

Devedesetka razgovara s alternativnim hrvatskim opcijama

Kaže kako još nije donesena konkretna odluka o tome hoće li HDZ 1990 imati kandidata za hrvatskoga člana Predsjedništva BiH.
Vijesti / Politika | 13. 03. 2018. u 08:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''HDZ 1990 razgovara s alternativnim oporbenim hrvatskim političkim opcijama'', rekao je u intervjuu za Oslobođenje Martin Raguž, nekadašnji čelnik HDZ-a 1990 i izalsanik u Domu naroda.

Kaže kako još nije donesena konkretna odluka o tome hoće li HDZ 1990 imati kandidata za hrvatskoga člana Predsjedništva BiH.

''Sva ta pitanja jesu na stolu, ali nije donijeta nijedna konkretna odluka, s obzirom na neizvjesnost po pitanju Izbornog zakona, kako će on izgledati i hoće li uopće doći do promjena. Dok se rasplet oko Izbornog zakona ne desi, a to je u narednih mjesec i pol, konkretne odluke o kandidaturama se neće donositi'', rekao je Raguž.

Ističe kako on osobno o kandidaturi za Predsjedništvo BiH nije razmišljao.

''Morao bih s obitelji žestoko to podijeliti. Imao sam i ozbiljne zdravstvene probleme. Ne bih pobjegao od odgovornosti ako bi to značilo otklon od ovih odnosa, a ako bi se to dešavalo u ovim odnosima Čović - Komšić, to me iskreno za zanima'', rekao je, između ostalog, Raguž.

Kopirati
Drag cursor here to close