SBŽ

Demokratska fronta prešla u SDP

Iako su imali ponuda i drugih političkih stranaka oni su pristupili SDP-u BiH.
Vijesti / Politika | 14. 05. 2018. u 14:38 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

SDP BiH danas je sazvao vanrednu press-konferenciju kako bi priopćio da su ovoj stranci pristupili aktualni predsjednici i pojedini članovi općinskih odbora sa područja Srednjobosanske županije i to Kiseljaka, Novog Travnika, Travnika, Kreševa, Gornjeg Vakufa i Fojnice.

‘’Iako su imali ponuda i drugih političkih stranaka oni su pristupili SDP-u BiH. Mislim da ćemo sa ovim članstvo ojačati poziciju SDP-a u Srednjobosanskoj županiji’’, kazao je predsjednik Županijske organizacije SBK–a SDP-a Nijaz Helez, te novom članstvu poželio uspješan rad.

Ovim povodom potpredsjednik SDP-a Zukan Helez naglasio je da je većina članova općinskih organizacija Demokratske fonte iz Srednjobosanske županije samoinicijativno prešla u SDP.

‘’Ovdje prisutni iz Srednjobosanske županije istaknuti su ljevičari, koji su članstvo u Demokratskoj fronti napustili jer su, između ostalog, bili nezadovoljni radom rukovodstva’’, izjavila je aktualna vijećnica Demokratske fronte u Općinskom vijeću Travnik Mervana Mujić.

Potcrtala je da je danas u SDP-u stanje bolje, odnosno vidno drukačije i da je nakon svih modaliteta demokratske borbe unutar vlastitite političke opcije procijenjeno da će određeni članovi Demokratske fonte svoj doprinos u jačanju lijeve političke ideje u BiH dati pristupanju SDP-u.

Bivšim stranačkim kolegama, novi članovi SDP-a poželili su uspješan daljni rad uz nadu da će sve eventualne prepreke biti prevaziđene u ostvarivanju intenzivne suradnje sa SDP-om i drugim političkim opcijama lijeve orijentacije.  

Kopirati
Drag cursor here to close