Posebna sjednica NSRS

Čubrilović: Greška Izetbegovića je što je odbio poziv, Čović dolazi

Jedna jedina točka je političkoekonomska situacija u BiH. Sjednicu je zakazao da bi, kako kaže, otvorio mogućnost dijaloga.
Vijesti / Politika | 28. 01. 2022. u 14:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović istakao je da je posebna sjednica NSRS zakazana je za 1. veljače s početkom od 12 sati.

Jedna jedina točka je političkoekonomska situacija u BiH. Sjednicu je zakazao da bi, kako kaže, otvorio mogućnost dijaloga.

“Svi komentiraju na svoj način, ne čujući i ne uvažavajući drugog i drugačijeg U interesu toga smo pozvali i predsjednike SDA i HDZ-a kao predstavnike stranaka koje imaju svoje predstavnike u NSRS. Mislim da to nije rješenje Izetbegović je trebao doći pa iako imao potpuno oprečna stajališta. Čović je potvrdio usmeno da će biti prisutan . Svi predsjednici političkih stranaka koji imaju sjedište u RS, mogu biti prisutni, samo do utorka do deset sati trebaju da potvrde dolazak”, istakao je Čubrilović.

“Nikakav zahtjev za organizaciju posebne sjednice po pitanju VSTV-a nije dobiven, što ne znači da neće po redovnoj proceduri doći, kazao je Čubrilović. Ni s kim se osobno nisam čuo, sve je rađeno preko službi” naglasio je Čubrilović.

Dodao je kako je potrebno unijeti malo više razuma kada su u pitanju aktualni politički problemi.

Kopirati
Drag cursor here to close