Doagađanja

Čović mislim da će Stojanović dati potpis

Čović je rekao da nema alternative i da će koalicija koja je dogovorila vlast u FBiH ona i imenovati i Vladu FBiH.
Vijesti / Politika | 31. 03. 2023. u 14:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dragan Čović, predsjednik HDZ BiH rekao je da će Vlada Federacije BiH biti imenovana do šestog travnja i da je dobio uvjeravanje drugih partnera da će Igor Stojanović iz SDP BiH dati potpis u ponedjeljak.

Video: Čović: Ja sam uvjeren da ćemo 6. travnja dobiti Vladu FBiH

Čović je rekao da nema alternative i da će koalicija koja je dogovorila vlast u FBiH ona i imenovati i Vladu FBiH, prenosi N1.

Foto: Bljesak.info / Sjednica Predsjedništva HDZ-a BiH u Mostaru 

“Čini mi se da je partner uzeo dan, dva da nešto usuglašava. Mislim da će se raditi da se provjeri podobnost nekih kandidata koji su tamo predloženi. Mi smo svoje kandidate dali u utorak i svako može komentirati i tu ne očekujem probleme. Mislim da će Stojanović u ponedjeljak dati suglasnost”, objasnio je Čović.

Kada je riječ o prijedlogu Sanje Vlasiavljević, za Čovića svako ima pravo na stav i mišljenje o njoj i oni ostaju pri njenom imenovanju a ukoliko Stojanović ne da suglasnost, kaže Čović onda će o tome govoriti nakon 6. travnja.

Također, Čović je prokomentirao prijetnje upućene Nerminu Nikšiću i Elmedinu Konaković.

“Te prijetnje treba shvatiti ozbiljno, kakve god da su i od kolega dolaze ali primarno ih trebaju rješavati institucije BiH”, istaknuo je Čović.

Foto: Bljesak.info / Sjednica Predsjedništva HDZ-a BiH u Mostaru 
Kopirati
Drag cursor here to close