Teške riječi

Čović: Jedan čovjek kontrolira SIP, pokradeni smo u Mostaru

Čović je istaknuo kako Središnje izborno povjerenstvo kontrolira jedan ured i jedan čovjek ne želeći otkriti o kojem pojedincu se radi
Vijesti / Politika | 10. 02. 2021. u 14:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Mi nemamo potrebe slušati izvješće nekoga za koga sam rekao dvadeset puta da čine kaznena djela i da su duboko komprimitirala čitav proces. Pomjerajući namjerno rok za izbore u Mostaru. Ove krađe glasova, kako su neki kazali, neće otkloniti nijedan izborni zakon. Ja sam siguran da ova izborna komisija treba podnijeti ostavku, smijenjena brutalno i kazneno odgovarati. Zbog toga što je omogućila da se rade krimogene radnje tijekom izbrnog procesa. Mi dok sjedimo ovdje traje sjednica Gradskog vijeća Grada Mostara. HDZ-u je dole bukvalno ukradeno 2.000 glasova i opet se nije uspjelo",kazao je zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamenta Bosne i Hercegovine Dragan Čović.

Istaknuo je kako Središnje izborno povjerenstvo kontrolira jedan ured i jedan čovjek ne želeći otkriti o kojem pojedincu se radi, prenosi N1

"To povjerenstvo odgovara jednom pojedincu i jednoj političkoj opciji u Bosni i Hercegovini  i takvo izborno Povjerenstvo ne treba imati alibi u iskustvu ili neiskustvu već kazneno odgovarati", poručio je Čović.

Čović je istaknuo da nema potrebe da SIP podnosi bilo kakve izvještaje Domu naroda ponovivši tezu da je Povjerenstvo nelegalno.

"Ne vidim nijedan razlog da Središnje izborno povjerenostvo nama podnosi izvještaje", naglasio je Čović.

Potom je dodao da ”Povjerenstvo odgovara jednom pojedincu i jednoj političkoj opciji”.

Kopirati
Drag cursor here to close