Izbori 2022.

Čović: Izbori održani uz neizmijenjen i nepravedan Izborni zakon

''Mi smo, kao HDZ i HNS, uvjerljivo i plebiscitarno dobili izbore unutar BiH i hrvatskoga naroda te ostvarili najbolji rezultat ikada'', naglasio je Čović.
Vijesti / Politika | 03. 10. 2022. u 09:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjedniku HNS-a, Draganu Čoviću, slegli su se dojmovi nakon Općih izbora u BiH koji su se održali u nedjelju, te se oglasio na službenom Twitter profilu, zaključivši kako su se izbori održali uz ''neizmijenjen i nepravedan Izborni zakon''.

''Jučer su u BiH održani Opći izbori - izbori koji su se održali uz neizmijenjen i nepravedan Izborni zakon. Mi smo, kao HDZ i HNS, uvjerljivo i plebiscitarno dobili izbore unutar BiH i hrvatskoga naroda te ostvarili najbolji rezultat ikada'', naglasio je Čović.

''Zbog toga, neizmjerna zahvala premijeru Andreju Plenkoviću na nemjerljivom povijesnom doprinosu i kontinuiranoj podršci u rješavanju ovog prevažnog pitanja za naš hrvatski narod'', istaknuo je.

''Veliko hvala i ovim putem upućujem našem hrvatskom narodu kao i svim kolegama iz HNS-a. Zajedno smo potvrdili da BiH ne može biti normalna europska država i ne može funkcionirati bez Hrvata kao jednakopravnog naroda kojega će predstavljati legitimni predstavnici'', zaključio je Čović.

Kopirati
Drag cursor here to close