FOTO

Počeo sastanak u Mostaru: Za stol sjeli Cvijanović, Dodik i Čović

Dodik i Cvijanović u subotu su stigli u Mostar kako bi s Čovićem razgovarali o formiranju izvršne vlasti.
Vijesti / Politika | 19. 11. 2022. u 11:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Započeo je sastanak srpske članice Predsjedništva BiH Željke Cvijanović, čelnika HDZ-a BiH Dragana Čovića i čelnika SNSD-a Milorada Dodika u Domu HDZ-a u Mostaru.

Naime, Dodik i Cvijanović s delegacijom u subotu su stigli u Mostar kako bi s Čovićem razgovarali o formiranju izvršne vlasti.

Foto: Denis Kapetanović/Bljesak.info / Počeo sastanak u Mostaru: Za stol sjeli Cvijanović, Dodik i Čović 

Na sastanku sudjeluju i predsjednik FBiH Marinko Čavara, predsjedatelj Vijeća ministara BiH Zoran Tegeltija, zamjenica predsjednika HDZ BiH Borjana Krišto, predsjedatelj Zastupničkoga doma Nebojša Radmanović te drugi članovi delegacija.

Podsjetimo, Čović je ranije kazao kako razgovori sa strankama "osmorke" idu u pravcu formiranja koalicije i da HDZ s ovim partnerima ima mogućnost da do kraja prosinca završi formiranje izvršne vlasti.

"Uspjeli smo napraviti snažan iskorak oko načela, programskog zajedničkog djelovanja na svim nivoima vlasti u BiH, koje je pokrivao ovaj ciklus izbora", rekao je ranije Čović te najavio kako se u upravo u subotu 'privodi kraju' usaglašavanje sporazuma bošnjačkih stranaka i stranaka HNS-a kroz razmjenu elektronskih podataka.

Također, čelnik HDZ-a BiH više puta je ponovio kako koalicija sa DF-om ne dolazi u obzir.

Foto: Denis Kapetanović/Bljesak.info / Počeo sastanak u Mostaru: Za stol sjeli Cvijanović, Dodik i Čović 
Kopirati
Drag cursor here to close