Nezadovoljni

Braniteljske udruge protiv Komšića: Nepoželjan je na obljetnicama

Kažu kako je Komšić nepoželjan na svim proslavama i obilježavanjima značajnih datuma iz domovinskog rata u organizaciji braniteljskih udruga hrvatskog vijeća obrane.
Vijesti / Politika | 11. 10. 2018. u 14:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Koordinacija braniteljskih udruga hrvatskog vijeća obrane putem priopćenja je izrazila nezadovoljstvo zbog  izbora Željka Komšića u predsjedništvo Bosne i Hercegovine u ulozi hrvatskog člana Predsjedništva.

''Iskreno smo razočarani, jer se nismo borili za državu u kojoj nećemo biti ravnopravni, u kojoj će drugi narod birati naše predstavnike te nas na taj način omalovažavati. Iskreno smo mislili, da smo dostigli određenu razinu međusobnog povjerenja i poštivanja ali ova gesta „naših susjeda" nas je uvelike uvrijedila'', stoji u priopćenju udruga.

''Imajući u vidu da je Komšić izabran bošnjačkim glasovima u predsjedništvo BiH, da je Komšić bio pripadnik vojske koja je direktno ratovala protiv hrvatskog vijeća obrane te time doprinosio hrvatskoj žrtvi, da je u protekla dva mandata nanio nemjerljivu štetu Hrvatima a time i Bosni i Hercegovini, Koordinacija braniteljskih udruga hrvatskog vijeća obrane, u ime obitelji poginulih i nestalih pripadnika hrvatskog vijeća obrane, ratnih vojnih invalida, nositelja ratnih odličja hrvatskog vijeća obrane, dragovoljaca Domovinskog rata i svih branitelja, proglašava Željka Komšića personom non grata'', navode dalje u priopćenju udruge.

Dodaju kako je Komšić nepoželjan na svim proslavama i obilježavanjima značajnih datuma iz domovinskog rata u organizaciji braniteljskih udruga hrvatskog vijeća obrane.  

Foto: Koordinacija braniteljskih udruga / Priopćenje udruga
Kopirati
Drag cursor here to close