Prosvjed

Borci blokirali prometnice u Sarajevu

''Ovo što se događalo nije dobro ni za državu ni za nas, da se agonija skrati, da jednom Parlament radi svoj posao, ne tražimo nikakve privilegije''
Vijesti / Politika | 15. 03. 2018. u 14:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: N1 /

Nekolicina demobiliziranih boraca blokirala je rpometnice kod zgrade Vlade Federacije BiH.

U razgovoru za N1, predsjednik Udruge "Zaboravljeni branitelji" Drago Grbavac jutros je kazao da će danas u kampu demobiliziranih boraca koji se nalazi ispred zgrade Vlade FBiH, održati sastanak predstavnika podružnica Udruge "Zaboravljeni branitelji" i demobiliziranih boraca Armije BiH.

"Da vidimo kakve ćemo dalje korake poduzimati. Parlament ne radi ono što mu je dužnost i što mu je posao. Dolaze predstavnici iz općina iz cijele BiH. Ovo što se događalo nije dobro ni za državu ni za nas, da se agonija skrati, da jednom Parlament radi svoj posao, ne tražimo nikakve privilegije", kazao je Grbavac za N1.

Podsjetimo, demobilizirani borci su krajem veljače prosvjedima blokirali Federaciju. Iako su tada najavljeni minusi okovali BiH, borci su ostali ustrajni u blokadama prometnica. U svojim zahtjevima borci su tražili borački registar, ukidanje financiranja svih boračkih organizacija i borački dodatak. Nakon prosvjeda ministar je obišao borce u svim županijama FBiH i obavio razgovore.

Kopirati
Drag cursor here to close