Miloš nakon Doručka

Bez Amerike nema dobre budućnosti u BiH

Miloš kaže kako je uvjeren da bi SAD željele vidjeti bolju komunikaciju među liderima u našoj zemlji, kao i njihovu bolju komunikaciju s američkom administracijom.
Vijesti / Politika | 15. 02. 2018. u 15:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Bez jačega angažmana SAD-a ne vidim dobru budućnost za nas. Mislim kako u BiH previše gledamo na trenutačno stanje, ne misleći o sutrašnjici, a iz toga se možemo izdići samo uz američku pomoć, s obzirom na snagu njihova kredibiliteta na teren'', izjavio je Predsjednik Nadzornoga odbora Aluminija d.d. Mostar Dalibor Miloš, koji je u Washingtonu sudjelovao na Molitvenomu doručku s predsjednikom Sjedinjenih Američkih Država Donaldom Trumpom.

Rekao je kako se na tom tradicionalnom susretu s prvim čovjekom najmoćnije zemlje svijeta osjetila ogromna pozitivna energija koje, nažalost, primjetno nedostaje u BiH.

''S nizom uglednika iz svijeta gospodarstva, diplomacije i politike, kako iz regije tako i iz cijeloga svijeta, razgovarao sam o određenim poslovnim zamislima i mogućnostima uspostavljanja snažnije gospodarske povezanosti, ali smo se dotaknuli i nekih od gorućih problema u BiH, u smislu njezine stabilnosti i uopće budućnosti zemlje. Iskreno, obradovalo me to što su američki lideri, bez obzira na političko krilo s kojega dolaze, iskazali osjetno zanimanje za aktualni razvoj situacije u našoj zemlji, a ja čvrsto vjerujem kako Bosni i Hercegovini treba povratak SAD na naše prostore, i to povratak u punomu kapacitetu'', rekao je Miloš.

Kaže kako je uvjeren da bi SAD željele vidjeti bolju komunikaciju među liderima u našoj zemlji, kao i njihovu bolju komunikaciju s američkom administracijom.

''Vjerojatno je nekada i bilo nekih poteškoća na raznim relacijama, ali ako želimo kao država ići dalje, moramo snaći snage i prevladati postojeće probleme i loše odnose. Bez toga nam nema budućnosti'', poručio je Miloš.



Kopirati
Drag cursor here to close