Mostar

Bešlić s izaslanstvom Andaluzije položio vijenac na Španjolskom trgu

Ljubo Bešlić i Izet Šahović položili su vijenac zajedno sa španjolskim veleposlanikom Juan Boscom Gimenezom Sorianom ispred spomenika na Španjolskom trgu u Mostaru.
Vijesti / Politika | 02. 04. 2018. u 16:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izaslanstvo španjolske pokrajine Andaluzije u ponedjeljak je u pratnji mostarskog gradonačelnika Ljube Bešlića, načelnika odjela za financije i nekretnine Izeta Šahovića i španjolskog veleposlanika Juana Bosco Gimenez Soriana, položilo vijenac ispred spomenika na Španjolskom trgu podignutog u znak sjećanja i zahvale na poginule španjolske vojnike u mirovnoj misiji u Mostaru i BiH.

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić, predsjednik Vlade HNŽ-a Nevenko Herceg i Ajdin Teletović, ministar trgovine, turizma i zaštite okoliša HNŽ primit će u utorak, 3. travnja 2018. u Gradskoj vijećnici u 9.00 sati izaslanstvo Vlade Andaluzije iz Španjolske, a koju predvodi Francisco Havier, glavni savjetnik.

Nakon prijema u Gradskoj vijećnici s početkom u 9.30 sati bit će upriličena prezentaciju ''Andaluzija-korjeni'' koju je uradila Susan Ibanez Rosa, a predstavnici medija pozvani su na prezentaciju.



Kopirati
Drag cursor here to close