Francisco Javier Fernández Hernández

Ministar turizma i sporta Vlade Andaluzije u Mostaru

U ponedjeljak, 2. travnja, tribinu sa studentima i predstavljanje projekta''Andaluzija, tvoji korijeni'' održat će Francisco Javier Fernández Hernández
Gospodarstvo / Flash | 31. 03. 2018. u 20:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Studij Turizma Univerziteta ''Džemal Bijedić'' u Mostaru nastavlja sa tradicijom održavanja tribina, kreativnih radionica i gostujućih predavanja za studente i širu društvenu zajednicu.

U ponedjeljak, 2. travnja, tribinu sa studentima i predstavljanje projekta „Andaluzija, tvoji korijeni“ održat će Francisco Javier Fernández Hernández, ministar turizma i sporta Vlade Andaluzije i Susana Inañez Rosa, generalna tajnica za turizam i predstavnica Svjetske organizacije za turizam (UNWTO).

Ovoj tribini pored izaslanstva Ministarstva turizma i sporta Vlade Andaluzije nazočit će i Nj.E.  Bosco Gimenez Soriano, veleposlanik Španjolske u Bosni i Hercegovini, Nuño Santos Postigo, zamjenik veleposlanika, te nastavno osoblje Studija Turizma.

Menadžment Studija poziva sve zainteresirane pojedince, organizacije i medije da posjete prostorije Ekonomskog fakulteta Univerziteta ''Džemal Bijedić'' u Mostaru,  nazoče tribini koja će se održati u Amiteatru 1 Fakulteta, te svojom nazočnošću uveličaju svojevrsni ''Dan Andaluzije'' na Studiju Turizma.

Kopirati
Drag cursor here to close