"Nastavljam još jače"

Bećirović odgovorio Dodiku: Neka se valja u blatu uvreda

"Od osobe koja je izvrijeđala obitelj Novaka Đokovića, zapadne veleposlanike, brojne novinare i bh. dužnosnike ne možete očekivati pristojnost".
Vijesti / Politika | 04. 08. 2023. u 18:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Član predsjedništva BiH Denis Bećirović odgovorio je na uvrede predsjednika RS Milorada Dodika koji ga je nazvao umobolnim tipom.

"Nekontrolirani napadi bijesa, agresije i panike ne mogu pomoći Dodiku. On bi volio da me može isprovocirati i spustiti na njegov prizemni i prostački nivo. Na njegovu veliku žalost ne može. Od osobe koja je izvrijeđala obitelj Novaka Đokovića, zapadne veleposlanike, brojne novinare i bh. dužnosnike ne možete očekivati pristojnost. Dodiku ostavljam da se valja u blatu uvreda, a ja nastavljam još jače argumentima i činjenicama. Dva smo svijeta različita", poručio je Bećirović.

Podsjetimo, Dodik je rekao da zna direktora psihijatrije u Sokocu.

"Mogu ga preporučiti i sigurno će imati dobar tretman", poručio je Dodik.

Također, iz kabineta člana Predsjedništva BiH Denisa Bećirovića danas je priopćeno da je Srbija obvezna poštovati suverenitet države Bosne i Hercegovine, nakon čega su uslijedile Dodikove uvrede na račun Bećirovića.

Dodik je i u četvrtak vrijeđao Bećirovića gdje je izjavio da "Bećirović stalno zaboravlja pa ga treba stalno podsjećati da je on predstavnik muslimana u Predsjedništvu BiH, da su ga oni birali i može da priča samo u njihovo ime".

Bećirović je na uvrede odgovorio da on ima argumente, piše Avaz.

Kopirati
Drag cursor here to close