Uvjerljiva pobjeda

Banjalučani izabrali SNSD

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik čestitao je predsjedniku Gradskog odbora SNSD-a Banja Luka Vladi Đajiću i brojnim članovima i aktivistima pobjedu na izborima za savjete mjesnih zajednica.
Vijesti / Politika | 21. 02. 2022. u 09:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradski odbor SNSD-a proglasio je sinoć pobjedu na izborima za savjete mjesnih zajednica, navodeći kako je lista "Naša Banjaluka" osvojila 42 od ukupno 57 mjesnih zajednica.

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik čestitao je predsjedniku Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Vladi Đajiću i brojnim članovima i aktivistima pobjedu na izborima za savjete mjesnih zajednica, obavljeno je na Facebook stranici Gradskog odbora SNSD-a.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banja Luka Vlado Đajić izjavio je Srni da je SNSD sa koalicijskim strankama, prema prvim preliminarnim rezultatima, pobijedio u 19 od 23 banjalučke mjesne zajednica na izborima za članove savjeta.

"Čekamo rezultate. Ovim smo više nego zadovoljni", rekao je sinoć Đajić.

On je zahvalio Banjalučanima koji su glasali i dali povjerenje SNSD-u.

Đajić i predstavnici koalicije u Skupštini grada Banja Luka održat će danas u 11:00 sati konferenciju za novinare u prostorijama Gradskog odbora SNSD-a Banja Luka.

Građani Banja Luke birali su jučer članove savjeta mjesnih zajednica na mandat od četiri godine. Birani su novi predstavnici u 57 banjalučkih mjesnih zajednica.

Kopirati
Drag cursor here to close