Građani pričaju

SNSD predstavio spot: "Ne damo našu zemlju, šume i rijeke"

"Ovo je naša zemlja i briga o njoj je stvar obraza i časti. Nikad se nismo krili, nećemo ni sad", poručeno je u spotu.
Vijesti / Politika | 19. 02. 2022. u 18:11 Bljesak.info
Не дамо нашу земљу, шуме и ријеке

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Savez neovisnih socijaldemokrata objavio je spot u kojem ukazuje da ne treba dati Republiku Srpsku, njene rijeke i šume, ukazujući da ih Ustavni sud BiH želi da otme.

"Ova zemlja nas je hranila i za nju smo se, kao i naši preci, borili sa svima koji su željeli da nam je uzmu. Ovo su naše šume, zahvaljujući njima gradimo kuće za našu djecu, one su nas čuvale od kiše i krile od neprijatelja, one su naše bogatstvo", istaknuto je u opisu spota.

Istaknuto je i da sve naše rijeke znače život, ne samo nama, već i čitavom živom svijetu oko nas, prenosi Srna. 

"Ove rijeke, šume i zemlja, nisu samo naše, one su zalog života potomaka svakog od nas i njima jednako pripadaju. Naši potomci su jedini koji mogu odlučiti na koji način će ih ostaviti svojim potomcima, a naša jedina odluka je da ih sačuvamo za sve njih koji će ovdje živjeti zauvijek", napisano je u opisu.

Ove zemlje, ove rijeke, ove šume su dio Republike Srpske, dio nas, ističe se u spotu i dodaje da nam ih Ustavni sud BiH želi oteti.

"Ovo je naša zemlja i briga o njoj je stvar obraza i časti. Nikad se nismo krili, nećemo ni sad", poručeno je, između ostalog, u spotu.

Kopirati
Drag cursor here to close