Markicu po markicu

Bajrović o prijedlogu HNS-a: Ne plaćajte vlastito ispiranje mozga

"Građani su je već platili dakle iz budžeta koji oni pune na osnovu poreza koje uplaćuju. Čović ih zamajava kad kaže da trebaju dati samo marku i da im ta marka ne znači ništa. Dali su već stotine tisuća KM i sad im želi uzeti još", kazao Bajrović.
Vijesti / Politika | 05. 06. 2021. u 09:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Radio-televizija Herceg-Bosne je još jedan propali HDZ-ov projekt koji uopće nema, da upotrijebim riječ koju Čović voli, legitimitet da bude javni emiter", kazao je član Gradskog odbora Naše stranke u Mostaru Irdin Bajrović.

Reakcija je to na poziv predsjednika HDZ-a Dragana Čovića hrvatskim obiteljima u županijama s hrvatskom većinom da plaćaju pretplatu Radio-televiziji Herceg-Bosne.

"S obzirom na to da je biznis u dijelu BiH pod HDZ-ovom vlašću uništen, na njoj se nema ko reklamirati, a s obzirom na to da je medij pod HDZ-ovom kontrolom, na njoj se neće reklamirati nitko iz drugih dijelova BiH", kazao je Bajrović.

Ističe kako se ta "oglasna ploča" financira iz budžeta općina u kojima je HDZ na vlasti. 

"Građani i građanke su je već platili dakle iz budžeta koji oni pune na osnovu poreza koje uplaćuju. Čović ih zamajava kad kaže da trebaju dati samo marku i da im ta marka ne znači ništa. Dali su već stotine tisuća KM i sad im želi uzeti još. Za što?

Da ih se uvjeri kako ne trebaju vjerovati svojim očima nego HDZ-u koji im priča kako im je dobro u mjestima kojima on vlada, a da im sva nevolja dolazi od drugih, točnije Bošnjaka i Srba. Kad su sve uništili, žele napraviti televiziju kojom bi prikrili kriminal koji su uradili. Pozivam građane i građanke da se ne odazovu njegovom pozivu. Ne plaćajte vlastito ispiranje mozga", zaključio je u priopćenju javnosti Bajrović. 

Kopirati
Drag cursor here to close