jednoglasna potpora

Ante Kvesić ostaje na čelu mostarske bolnice

Vijesti / Politika | 17. 02. 2015. u 08:13 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prof.dr.sc. Ante Kvesić ostat će na čelu SKB-a Mostar i iduće četiri godine. Tako je odlučilo Upravno vijeće ove zdravstvene institucije na zadnjem zasjedanju u petak 13. veljače 2015. Kvesić je dobio jednoglasnu potporu na spomenutoj sjednici, a očekuje se kako će i menadžment bolnice ostati u istom sastavu kao i do sada.

Novoizabrani ravnatelj bolnice prof.dr.sc. Ante Kvesić, ranije je za Bljesak.info potvrdio kako će se ponovno kandidirati za ovu poziciju, jer mora završiti zgradu Pedijatrije.

Naime, o izgradnji Klinike za dječje bolesti govori se već godinama te je predviđeno da zgrada Pedijatrije bude izgrađena na pet etaža po europskim standardima. U okviru ove ustanove planiran je veliki broj kreveta za djecu i za majke pratilje, a nova zgrada bi trebala dobiti i predavaonicu, dvoranu, te mnoge poprate sadržaje.

Podsjećamo, Sveučilišna klinička Mostar je raspisala natječaj za ravnatelja ove ustanove čiji mandat traje četiri godine, a po isteku ista osoba može, na osnovu javnog natječaja, ponovno biti imenovana za ravnatelja Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close