I poslao poruku mira

Ramo Isak poručio da mu sinovi neće biti u trezoru, nego s njim na prvim linijama

Cilj skupa bio je, kako kaže Isak, uputiti poruke kako građani nisu za rat, te da u ovoj državi ima dovoljno patriota koji bi, ukoliko se dogodi rat, branili državu.
Vijesti / Politika | 28. 04. 2024. u 11:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ministar unutarnjih poslova Federacije Ramo Isak, nakon što se s okupljanja pod nazivom “Domovina te zove", kako je kazao, poslala poruka mira, na svom Instagramu ''onima koji ga provociraju'' poručio je ''da mu djeca neće biti u trezorima, nego s njim na prvim linijama''.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ramo Isak (@ramo.isak)

''Sa Smetova šaljemo poruke mira! Pitaju me, oni koji provociraju, hoće li mi sinovi biti u trezorima?! neće, bit će sa mnom na prvim linijama!'', poručio je Isak.

Skup je kod Smetova kraj Zenice u subotu organizirala politička stranka - Snaga naroda, a cilj je bio, kako je kazao Isak, uputiti poruke kako građani nisu za rat, te da u ovoj državi ima dovoljno patriota koji bi, ukoliko se dogodi rat, branili državu.

Skupu je nazočio i umirovljeni general Armije Republike BiH Sefer Halilović, koji je poručio kako nije istina da probosanska strana ne bi imala odgovor na pokušaje podjele Bosne i Hercegovine.

Kopirati
Drag cursor here to close