Mladež HDZ BiH

Mladi pozvani da izađu na predstojeće izbore

Predsjednik Mladeži HDZ-a BiH Mario Mikulić pozvao je sve mlade da izađu u što većem broju na ove dugo iščekivane izbore kako bi baš oni bili nositelji pozitivnih promjena.
Vijesti / Politika | 11. 12. 2020. u 21:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"U Mostaru je u prostorijama HDZ-a BiH održan sastanak kojem je domaćin bio Gradski odbor Mladeži HDZ-a BiH Mostar na čelu s predsjednikom Markom Zovkom.

Gosti na sjednici bili su nositelj liste HDZ-a BiH za gradsku izbornu jedinicu dr. Mario Kordić, predsjednik Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar Slaven Zeljko, predsjednik Mladeži HDZ-a BiH Mario Mikulić i predsjednik ŽO Mladeži HDZ BiH HNŽ Vinko Bošković.

Na sastanku koji je trajao nešto manje od dva sata dr. Kordić predstavio je mladima svoju viziju Mostara kao funkcionalnog i suvremenog europskog grada s naglaskom na sređivanje gradske infrastrukture, poboljšanja organizacije komunalnih poduzeća, olakšan pristup ulaganjima kao i posebnom naglasku na stvaranje radnih grupa u kojima bi baš mladi, uspješni ljudi imali priliku doprinositi rješavanju gradskih problema. Sastanku su prisustvovali i mladi kandidati HDZ-a BiH od kojih neki prvi put 20. prosinca glasaju u svome rodnom gradu.

Predsjednik Mladeži HDZ-a BiH Mario Mikulić pozvao je sve mlade da izađu u što većem broju na ove dugo iščekivane izbore kako bi baš oni bili nositelji pozitivnih promjena.

Gradski odbor Mladeži HDZ BiH Mostar na čelu s predsjednikom Markom Zovkom dao je punu potporu nositelju Gradske liste HDZ-a BiH Mostar dr. Mariu Kordiću kao i kandidatima na listama HDZ BiH Mostar s posebnim naglaskom na sve članove Mladeži na gradskoj i područnim listama HDZ-a BiH Mostar", priopćeno je iz GO Mladeži HDZ BiH Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close