28. godišnjica rušenja

Lovac i Hadžović se obračunali zbog mosta

Lovac je optužio Hadžovića da su od obilježavanja tragičnog događaja napravili predizborni skup SDA, čemu su svjedočili brojni prisutni na događaju.
Vijesti / Politika | 09. 11. 2021. u 15:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon današnjeg obilježavanja godišnjice rušenja Starog mosta u Mostaru došlo je do verbalnog obračuna u kojem su sudjelovali osnivač Prve mostarske partije i ratni zapovjednik ARBiH u Mostaru Semir Drljević - Lovac, s jedne strane, te, s druge, perjanica SDA u HNŽ-u Rašid Hadžović, inače ministra obrazovanja, kulture i sporta u Vladi HNŽ.

Tako je Lovac optužio Hadžovića da su od obilježavanja tragičnog događaja napravili predizborni skup SDA, čemu su svjedočili brojni prisutni na događaju, prenosi Dnevnik.ba.

Prema riječima prisutnih, Hadžović nije Lovcu ništa odgovorio nego je čim prije bez riječi napustio mjesto događaja.

Inače, prije same manifestacije, izjavu novinarima je dao i Lorens Listo, legendarna mostarska "lasta", odnosno skakač sa Starog mosta.

"Kao i svake godine Klub skakača na isti način obilježava ovu tužnu godišnjicu rušenja simbola Mostara. To je skok bez aplauza. Došlo je danas puno djece i neka ih, ali nekako po meni je previše krenula predizborna kampanja i previše je zastava. Ovo ispada kao slavlje, a ne tužna godišnjica obilježavanja rušenja Starog mosta", rekao je Listo novinarima.

Kopirati
Drag cursor here to close