Obavezno

ŽZH: Naređena testiranja na koronavirus u staračkim domovima

Naređeno je obvezno testiranje na COVID-l9 zaposlenika u domovima za stare i nemoćne osobe na području Županije Zapadnohercegovačke.
Vijesti / Flash | 22. 04. 2020. u 21:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prostorijama Skupštine Županije Zapadnohercegovačke, pod predsjedanjem zapovjednika Zdenka Ćosića, održana je 17. izvanredna sjednica Županijskog stožera civilne zaštite.

Na sjednici je donesena Zapovijed kojom se zadužuju Domovi zdravlja u Županiji Zapadnohercegovačkoj da u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo Županije Zapadnohercegovačke pristupe obveznom testiranju na COVID-l9 zaposlenika u domovima za stare i nemoćne osobe na području Županije Zapadnohercegovačke.

Donesena je Zapovijed o dopuni Zapovijedi broj: 14-05-44-69-1/20 od 3. travnja 2020. godine i Zapovljedi broj: 14-05-44-71-1/20 od 6. travnja 2020. godine, a prema kojoj se dopušta rad trgovinama vatrogasnim aparatima i opreme za sigurnosne agencije, trgovinama i servisima informatičke opreme, trgovinama poljoprivredne opreme, rasadnicima i cvijećarama.

Za pravne subjekte koji nude usluge proizvodnje i posluživanja hrane, a mogu osigurati šalter izdavanje i dostavu iste putem telefonskih narudžbi, kao i proizvodnju i posluživanje hrane za goste hotela ograničava se radno vrijeme do 20:00 sati uz strogo poštivanje propisanih higijensko-epidemioloških mjera.

Kopirati
Drag cursor here to close