Svaka čast!

VIP loža: Ostavio/la automobil u staroj jezgri Mostara

Na samom ulazu u staru jezgru grada koja je, podsjećamo, pod zaštitom UNESCO-a, nepoznata osoba parkirala je automobil kojeg su ljudi, neki i sa dječjim kolicima, morali zaobilaziti poput kaskadera u filmovima.
Vijesti / Flash | 06. 08. 2023. u 19:49 R.I. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarce i njihove goste u nedjelju je dočekao prizor za kojeg će mnogi reći kako nije toliko rijetka pojava.

Naime, na samom ulazu u staru jezgru grada koja je, podsjećamo, pod zaštitom UNESCO-a, nepoznata osoba parkirala je automobil kojeg su ljudi, neki i sa dječjim kolicima, morali zaobilaziti poput kaskadera u filmovima.

Foto: Čitatelj | Bljesak.info / Automobil na ulasku u Stari grad

Vozilo parkirano ispred stare jezgre grada nije uklonio policijski pauk, mada je, podsjetimo iz MUP-a HNŽ istaknuto kako će obavljati samo poslove iz svojih nadležnosti, te da neće obavljati poslove iz nadležnosti i za račun JP Mo Parking ili bilo kojeg drugog javnog ili privatnog poduzeća.

Stara jezgra grada, po kojoj je Mostar i najpoznatiji, očito nije briga domaće policije.

Parking u Mostaru već duže vrijeme briga je, kako građana, tako i vlastodržaca.

Foto: Čitatelj | Bljesak.info / Automobil na ulasku u Stari grad

Jedan od takvih primjera je i Fejićeva ulica koja se našla na sjednici Gradskog vijeća Grada Mostara, a gradonačelnik Mostara Mario Kordić situaciju u toj ulici usporedio je sa srednjim vijekom budući da građani svjesno uništavaju barijere koje bi trebale onemogućiti prolazak automobila kroz tu ulicu.

Podijeljena su mišljenja o prometu u Fejićevoj ulici, pa tako vijećnici poput Adele Gosto žele potpunu obustavu prometa i pretvaranje ulice u pješačku zonu, dok vijećnici poput Slavena Bevande ipak žele pustiti određena vozila u ulicu kako ne bi "patili" gospodarski subjekti.

Kopirati
Drag cursor here to close