Sigurnosna situacija

Sarajevski specijalci stižu u Mostar

Naime, na autocesti na pravcu iz Sarajeva prema Mostaru uočena je velika kolona voozila MUP-a ŽS koji se kreću velikom brzinom.
Vijesti / Flash | 13. 04. 2024. u 13:46 B.S. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici MUP-a Sarajevske županije stižu u Mostar kao ispomoć u osiguravanju sigurnosne situacije uoči gradskog derbija koji se igra od 16 sati, doznaje Bljesak.info.

Naime, na autocesti na pravcu iz Sarajeva prema Mostaru uočena je velika kolona vozila MUP-a KS koji se kreću velikom brzinom.

Kako doznajemo, pored sarajevske policije u ispomoć dolazi policija iz Hercegbosanske županije, Županije Zapadnohercegovačke i Srednjobosanske županije.

Podsjetimo, gostujući navijači neće prisustvovati na današnjoj utakmici jer je MUP HNŽ-a utakmicu okarakterizirao kao visoko rizičnu.

Potvrdio je to glasnogovornik MUP-a HNŽ-a Ljudevit Marić te dodao kako je Policijska uprava Mostar uradila sigurnosnu prosudbu na terenu uoči utakmice 26. kola Premijer lige BiH na stadionu Pod Bijelim brijegom.

"Postupat će se 24 sata prije utakmice, do okončanja utakmice, odnosno dok se stanje sigurnosti javnog reda i mira ne stavi pod kontrolu'', rekao je Marić.

Dodao je i kako se građani mogu osjećati sigurnim jer će policija odraditi svoj dio posla.

Derbi se igra od 16 sati, sudi Irfan Peljto, a direktan prijenos možete gledati na Arena Sport TV.

Kopirati
Drag cursor here to close