Milicija trenira strogoću

VIDEO| Dramatične snimke uhićenja s ulica Banja Luke

Stanivuković je pregledan u UKC Republike Srpske u Banjaluci, gdje su liječnici ustanovili da nije imao ozljede, priopćeno je iz ove institucije.
Vijesti / Flash | 25. 12. 2018. u 21:40 Bljesak.info
Uhićenje Narodnog poslanika Draška Stanivukovića

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Draško Stanivuković, izaslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske dva puta je priveden danas tijekom okupljanja građana u Banjaluci

On je, naime, podržao Davora Dragičevića i Suzanu Radanović, roditelje ubijenog Davida Dragičevića, koji su danas također uhićeni u Banjaluci.

Stanivuković je pregledan u UKC Republike Srpske u Banjaluci, gdje su liječnici ustanovili da nije imao ozljede, priopćeno je iz ove institucije.

Dramatičan video njegovog uhićenja i konfrontacije s policijom u Banjaluci pogledajte i videu.

PDP traži puštanje uhićenih i smjenu ministra policije RS

Predsjedništvo Partije demokratskog progresa (PDP) insistira da svi koji su danas uhićeni u Banjoj Luci odmah budu pušteni na slobodu.

''Osuđujemo svaku zloupotrebu sile prema građanima i zahtijevamo da odmah prestane represija nad porodicom ubijenog Davida Dragičevića, majkom Suzanom, ocem Davorom, maloljetnim bratom i sestrom'', priopćila je novinarima, nakon izvanredne sjednice Predsjedništva PDP-a, glasnogovornica te stranke Anja Petrović.

Rekla je da PDP zahtijeva od entitetskog premijera Radovana Viškovića da „odmah smijeni ministra policije Dragana Lukača“.

''Javno pozivamo sve stranke da osude represiju nad porodicom Dragičević i svima koji ih podržavaju u borbi za istinu i pravdu. Pozivamo građane da se ponašaju mirno, dostojanstveno i da ne nasjedaju na provokacije'', ustvrdila je ona te dodala da traže od policije da otkrije istinu o ubojstvu Davida Dragičevića.

Petrović je potvrdila da je njihov poslanik Draško Stanivuković i dalje u policiji, a da mu je stanje stabilno.

U policiji je, kaže, i Adam Šukalo.

Kopirati
Drag cursor here to close