Izdali upozorenje

Mostar | Vatrogasci objavili fotografije posljedica nevremena

Vijesti / Flash | 05. 08. 2023. u 16:45 R.I. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PVJ Mostar / Vatrogasci objavili fotografije intervencija

Olujno nevrijeme zahvatilo je Mostar u noći s petka na subotu.

Mostarski vatrogasci imali su pune ruke posla u uklanjanju brojnih polomljenih grana i stabala koje su pale na parkirane automobile, ali i ulice.

Podsjetimo, u subotu oko 7:30 izbio je i požar na obiteljskoj kući u Orlacu, ranije je potvrđeno za Bljesak.info iz PVP Mostar.

Kako su ranije ispričali za Bljesak.info bilo je intervencija po cijelom gradu, a na jednom dijelu bila je intervencija jer je nevrijeme oborilo i električni stub.

Olujno nevrijeme najavljeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda FBiH zbog čega je izdano narančasto upozorenje za subotu, 5. kolovoza.

PVP Mostar apelirao je na građane da se pripreme na potencijalno nevrijeme koje bi ovo područje moglo zahvatiti u subotu, 5. kolovoza.

''Krupne stvari koje vam se nalaze na balkonu, dvorištu, terasi unesite na sigurno mjesto. U slučaju nevremena i grmljavine isključite iz struje sve kućanske aparate i punjače od mobitela. Za neželjene situacije za koje se nadamo da neće biti samo zovnite na 123'', poručili su ranije iz PVP Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close