Putem facebooka

Uhićenje zbog prijetnji Vučiću i novinarima

Osumnjičena osoba je na društvenoj mreži Facebook napravila više objava u kojima je uputila prijetnje predsjedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i uredniku i novinarki televizije Happy Milomiru Mariću i Jovani Grgurević.
Vijesti / Flash | 30. 10. 2019. u 10:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Uprave za organizirani i teški kriminalitet Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske uhitili su osobu inicijala M.M. iz Bratunca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio kaznena djela Ugrožavanje sigurnosti i Nedozvoljeni promet oružja ili eksplozivnih materija.

Postupajući po zahtjevu Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srbije, utvrđeno je - da je ova osoba na društvenoj mreži Facebook napravila više objava u kojima je uputila prijetnje predsjedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i uredniku i novinarki televizije Happy Milomiru Mariću i Jovani Grgurević, navodi N1.

Policijski službenici Uprave su u suradnji sa Policijskom upravom Zvornik izvršili pretres objekata koje koristi osoba lišena slobode, odakle su izuzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa navedenim kaznenim djelima.

Sve aktivnosti se sprovode pod nadzorom Okružnog javnog tužiteljstva Bijeljina, priopćeno je iz MUP-a.

Kopirati
Drag cursor here to close