Snježni trening

Snježne radosti u travnju

Noćas se očekuje slaba kiša i snijeg s najnižom temperaturom od -1 stupanj.
Vijesti / Flash | 02. 04. 2022. u 14:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:Tomislavcity  / Sniježe radosti u travnju

Iako ovdje snijeg nije neuobičajen u travnju, prema vremenskoj prognozi Horeca, u proteklih 30 godina nije bilo snijega na ovaj dan. Kišilo je 15 od 30 puta. Rekordna kiša bila je 2013. godine. Najviša temperatura bila je 2017. godine i iznosila je 23 stupnja, a najniža bila je 2001. godine i iznosila je 0 stupnjeva. Prosječna najviša dnevna temperatura u posljednjih 30 godina bila je 17 stupnjeva, a prosječna najniža temperatura iznosila je 7 stupnjeva, prenosi tomislavcity.

Video: Tomislavgrad: 2.4.2022. - snježno

Danas se očekuje mjestimična kiša i snijeg s najvišom dnevnom temperaturom od 6 stupnjeva. Trenutna temperatura je 4 stupnja. Noćas se očekuje slaba kiša i snijeg s najnižom temperaturom od -1 stupanj.

Mlađi uzrasti HNK Tomislav, početnici i pioniri, trebali su danas gostovati u Ljubuškom, no kako je gostovanje odgođeno, iskoristili su termin za jedan snježni trening.

Snijeg je obijelio i Kupres. Kao da je siječanj, a ne početak travnja. Snijeg je počeo padati jutros u 9 sati, ali ne pada u velikim količinama.

Srećom, nije palo mnogo snijega i putevi su prohodni, tako da vozači neće imati mnogo problema. Svejedno, upozoravaju se na opreznu vožnju zbog skliskog kolovoza.

Kopirati
Drag cursor here to close