Vandalizam

U Mostaru automobili išarani slovom ''Z''

''U svakom slučaju, Mostar nije mjesto u kojem bi se ovo trebalo događati''.
Vijesti / Flash | 25. 03. 2022. u 09:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čitatelji portala Radiotelevizije Herceg-Bosne jutros poslali sliku automobila u ulici Ante Starčevića koje je osvanulo išarano slovima Z.

Ruska vojska slovom Z označava svoja vojna vozila od početka agresije na Ukrajinu, a očito je netko u Mostaru mislio kako i ova Škoda sa slike zaslužuje biti označena na taj način.

Foto: Bljesak.info / U Mostaru automobil išaran slovom ''Z''

''Rekli su nam da je i policija jutros dolazila zbog ovoga, ali još nije poznato je li ovo neka poruka vlasniku automobila ili su vandali nasumično izabrali vozilo na koje će staviti ove znakove. U svakom slučaju, Mostar nije mjesto u kojem bi se ovo trebalo događati. Nitko ovdje ne želi gledati bilo kakve simbole koje podsjećaju na rat i agresiju'', napisali su građani.

Foto: Snimio čitatelj | Bljesak.info / U Mostaru automobil išaran slovom 

'Nastradao' je i parkirani Nissan Qashqai. Također, isti simboli su napisani i na prometnici, nedaleko od išaranog automobila.

Foto: Bljesak.info / U Mostaru automobil išaran slovom ''Z''

S obzirom da se u Mostaru znaju pohvaliti kojekakvim kamerama i sustavima, ne bi loše bilo kada bi neka od njih konačno snimila počinitelje ovakvih i sličnih djela. Jer teško da će policija bez takve pomoći otkriti tko se bavi slovom Z u Mostaru, piše Rtv-hb.com.

Kopirati
Drag cursor here to close