Vatra

Mostar: Od početka godine gorjelo 7 automobila

Lani je pak na području Mostara gorjelo ukupno 13 automobila, a policija je tijekom 2021. godine uhitila dvije osobe zbog paljenja automobila.
Vijesti / Crna Kronika | 23. 03. 2022. u 10:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od početka godine na području Mostara zapaljeno je sedam automobila od čega se tri u mostarskoj policiji službeno vode kao namjerno zapaljena vozila.

Prvo vozilo ove godine planulo je 2. veljače u Vukovarskoj ulici u Mostaru. Kako je objavio Operativni centar županijske Civilne zaštite, mostarski vatrogasci gasili su automobil od 4:23 do 4:55 sati.

Potom je 24. veljače u kasnim večernjim satima na cesti iz mjesta Gnojnice prema Nevesinju zapalio se automobil marke Fiat Punto.

Dan kasnije, 25. veljače, automobil Golf 3 izgorio je u Cimu u naselju Radeš.

U mostarskom naselju Rodoč, 8. ožujka, u večernjim satima izgorio je osobni automobil. Izlaskom na teren, vatrogasci su vidjeli kako gore trava i raslinje, ali su uočili i vozilo koje je zahvatila vatra koje je do njihova dolaska u potpunosti izgorjelo. Ispostavilo se da je izgorjeli Opel Rekord ukraden 27. veljače.

Istog dana gorio je automobil u Ulici kralja Tomislava .

U prvim satima 12. ožujka na magistralnoj cesti M-17 kod Pravoslavne crkve Svete Trojice gorio je automobil.

Lani je pak na području Mostara gorjelo ukupno 13 automobila, a policija je tijekom 2021. godine uhitila dvije osobe zbog paljenja automobila.

 

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close