Raspisan natječaj

Traži se novi direktor SIPA-e!

Aktualnom direktoru Perici Staniću, koji je na ovu funkciju došao kao kadar SDS-a, mandat ističe 5. studenoga ove godine, a kao mogući kandidat spominje se i bivši direktor Goran Zubac, piše Radiosarajevo.
Vijesti / Flash | 28. 08. 2019. u 14:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Neovisni odbor raspisao je natječaj za imenovanje novog direktora Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA). Aktualnom direktoru Perici Staniću, koji je na ovu funkciju došao kao kadar SDS-a, mandat ističe 5. studenoga ove godine, a kao mogući kandidat spominje se i bivši direktor Goran Zubac, piše Radiosarajevo.

Kandidati za ovu poziciju moraju ispunjavati sljedeće uvjete: da su stariji od 18 godina, da su državljani Bosne i Hercegovine, da nisu otpušteni iz državne službe u institucijama BiH, odnosno entiteta kao rezultat disciplinske mjere u razdoblju od tri godine prije dana podnošenja prijave za upražnjenu poziciju, da su zdravstveno sposobni za obavljanje navedenih poslova na koje se prijavljuju, da se protiv njih ne vodi kazneni postupak, da nisu osuđeni za kaznen djelo, osim kaznenih djela protiv sigurnosti prometa.

Pored općih uvjeta, kandidati za poziciju iz ovog javnog natječaja, moraju ispunjavati i sljedeće posebne uvjete i to: da imaju visoku stručnu spremu - VII. stupanj obrazovanja i radno iskustvo u toj spremi u trajanju od najmanje pet godina, da imaju čin glavnog inspektora policije ili viši čin i najmanje tri godine rada u tom činu i da nisu članovi političke stranke.

 

Kopirati
Drag cursor here to close