Pomoć Njemačke

Svečano otvorena obnovljena kuhinja u UG ''Zajedno za naš grad'' Mostar

''Našim kuharima koji svakodnevno pripremaju 80-100 obroka, sada će biti mnogo lakše'', istakla je Merdan.
Vijesti / Flash | 02. 09. 2021. u 18:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uz nazočnost gradonačelnika Mostara Marija Kordića, predsjednika Gradskog vijeća Mostara Salema Marića, predsjednika Udruženja, Nermina Mehića, gradske vijećnice Nataše Jekić i veleposlanice SR Njemačke u BiH Margret Uebber, danas je upriličeno svečano otvaranje obnovljene kuhinje u Udruženju ''Zajedno za naš grad'' Mostar.

Sredstva u iznosu od 25 000 KM za novu kuhinju osiguralo je Veleposlanstvo SR Njemačke u BiH.

''Impresionirani aktivnostima i angažmanom volontera Udruženja 'Zajedno za naš grad', kada sam ih prvi put posjetila na proljeće ove godine, odlučili smo im pomoći, te na taj način naglasiti koliko je važan angažman u civilnom sektoru, rad nevladinih organizacija za cjelokupnu društvenu zajednicu- izjavila je tom prigodom SR Njemačke veleposlanica Margret Uebber.

Volonterka i članica Upravnog odbora Udruženja ''Zajedno za naš grad'' Mostar Sabina Merdan istakla je kako je donacija SR Njemačke od velikog značaja, s obzirom na to da se do sada kuhalo na zastarjelim uređajima.

''Našim kuharima koji svakodnevno pripremaju 80-100 obroka, sada će biti mnogo lakše'', istakla je Merdan.

Vijećnica Jekić, inače članica Udruženja ''Zajedno za naš grad'' od osnivanja, naglasila je da socijalno osviješteni članovi Udruženja, naše sugrađane u potrebi pomažu na različite načine – kroz hranu, odjeću, liječenje.

Predsjednik Gradskog vijeća Mostara Salem Marić istakao je da je Gradsko vijeće i do sada, a to će, kako je naglasio činiti i ubuduće, pomagati rad udruženja ''Zajedno za naš grad'', priopćeno je na službenoj stranici Grada Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close