Zahvala za podršku

Eko centar Blagaj uručio zahvalnicu veleposlanici Njemačke

Posjeta Njemačke veleposlanice Eko Centru Blagaj
Gospodarstvo / Ekologija | 02. 09. 2021. u 13:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Njemačka veleposlanica Margret Uebber posjetila je Omladinski klub Novi val/Eko centar Blagaj. Članovi udruženja Novi val su veleposlanici SR Njemačke predstavili dosadašnje aktivnosti kroz zajedničku suradnju.

Predsjednik Omladinskog kluba Novi Val Adnan Đuliman uručio je zahvalnicu veleposlanici za podršku i suradnju kroz projekte pomirenja u Bosni i Hercegovini koja traje dugi niz godina.

Kroz realizirane projekte Veleposlanstvo Savezne Republike Njemačke je u sklopu Eko centra Blagaj pomogla projekte izgradnje multimedijalnog centra, botaničkog vrta, igrališta za djecu, nadogradnju turističke infrastrukture kao i aktivnosti koje su vezane za edukacijske programe Osnovnih škola Grada Mostara.

Foto: Novi val Blagaj / Posjeta Njemačke veleposlanice Eko Centru Blagaj

''Ovim putem želimo da se zahvalimo svim direktorima, pedagozima kao i nastavnicima na sudjelovanju kroz naše edukacijske programme i onima koji su nas podržali na bilo koji način, nadamo se također budućoj zajedničkoj suradnji'', izjavio je Adnan Đuliman predsjednik Omladinske organizacije Novi Val Blagaj.

Omladinski klub Novi val bavi se zaštitom ugroženih životinja, autohtone vrste hercegovačkih magaraca, bjeloglavih supova, ekološkim kao i sportskim aktivnostima. Uz podršku Ambasade SR Njemačke u BiH Novi Val radi edukacije i povezivanje djece osnovnih škola Grada Mostara po bosanskom i hrvatskom planu i programu, kao i turizmom u kojem su kroz projekt „Adrenalin tour – Blagaj“ postali prepoznatljivo turističko odredište.

''Čast nam je bilo ugostiti veleposlanicu SR Njemačke Margret Uebber. Predstavili smo realizirane i planirane projekte, razgovarali o daljoj zajedničkoj suradnji. Trudimo se da edukacije koje sprovodimo s djecom realiziramo na zanimljiv, kreativan i poučan način'', izjavila je Emina Lulić, edukator u Omladinskom klubu Novi Val Blagaj.

Kopirati
Drag cursor here to close