Fondacija Elmira Sefo

Stolac srcem za Tursku i Siriju

Ovim putem pozivamo sve građane Stoca, ali i drugih sredina da iskažu solidarnost i uključe se u ovu akciju koja će trajati narednih 10 dana - do 18. veljače 2023. godine.
Vijesti / Flash | 09. 02. 2023. u 16:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Fondacija ''Elmira Sefo'' bit će nositelj aktivnosti prikupljanja novčane pomoći koja će biti upućena u Tursku i Siriju kao vid pomoći područjima pogođenim teškim i razornim zemljotresima. Mala lokalna zajednica kakva je Stolac tako će se priključiti gradovima i općinama iz BiH, ne samo simbolično nego i financijskim sredstvima u okviru svojih mogućnosti.

Stolac je pogodio težak zemljotres 22. travnja 2022. godine u kojem je, nažalost, smrtno stradala 28-godišnja Elmira Sefo po kojoj Fondacija nosi ime, i to je na neki način i simboličan gest da se preko spomenute Fondacije realizira ova akcija. Stolac i Stočani nisu zaboravili spremnost Turske da pomogne u tadašnjim teškim danima, pa je na ovaj način i pokrenuta inicijativa da se Stočani solidariziraju s narodom Turske i Sirije.

Budući da su sve aktivnosti prethodno iskoordinirane sa službenim institucijama i organizacijama Republike Turske koje su nas upoznale sa situacijom na terenu i istaknule da je u ovom trenutku najznačajnija novčana pomoć, te je u tom smjeru i pokrenuta ova akcija.

Ovim putem pozivamo sve građane Stoca, ali i drugih sredina da iskažu solidarnost i uključe se u ovu akciju koja će trajati narednih 10 dana - do 18. veljače 2023. godine.

Vaše uplate možete izvršiti na žiro račune Fondacije uz obveznu naznaku ''Stolac srcem za Tursku i Siriju'':

Za uplate iz BiH: 1415075320010211 Bosna Bank International d.d.

Uplate iz inostranstva: 391415075310001945 Bosna Bank International d.d., SWIFT: BBIBBA22XXX

Pored gore navedenog načina uplata, bit 6e postavljene kutije za donacije ''Stolac srcem za Tursku i Siriju'' u objektima: Hercegovinapromet d.o.o., Fast food ''Zovi Čoeka'', Slastičarna ''Čaršija'', Caffe ''Bosfor'', Restoran ''Han'', Locco bar, Gradska biblioteka ''Mehmedalija Mak Drzdar'', Pizzerija ''Kr1pton'', Caffe ''Old School'', Caffe ''Nota'', Pekara ''Cakan'', te u prostorijama MIZ Stolac.

Kopirati
Drag cursor here to close