Naljepnice

Što se nalazi na adresi crkve s respiratora?

Novinar Joe Humphreys iz The Irish Timesa-a za N1 pojašnjava kako "The Black Church nije dobrotvorna organizacija niti crkva".
Vijesti / Flash | 02. 05. 2020. u 20:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

N1 je kontaktirala The Irish Times tražeći više informacija o tome kako kompanija može biti registrirana na adresi crkve, referirajući se na slučaj naljepnica na respiratorima koji su stigli u Bosnu i Hercegovinu.

Novinar Joe Humphreys iz The Irish Timesa-a za N1 pojašnjava kako "The Black Church nije dobrotvorna organizacija niti crkva".

"To je zgrada u kojoj se nalazi niz malih start-up kompanija, a posluje kao poštanska adresa za brojne internetske kompanije koje nemaju vlastite prostorije. Zgrada se koristila za crkvu, ali je dekonzervirana prije nekoliko godina i postavljena je kao središte malih poduzeća. Zvuči kao da je Well Kang jedna od kompanija koja koristi The Black Church kao adresu ureda", kaže Humphreys.

Televizija N1 pokušala je stupiti u kontakt i sa poduzećem Well Kang, ali je bilo nemoguće uspostaviti telefonsku vezu, a online forma za upite na njihovoj web stranici nije u funkciji.

Podsjećamo, uz sve druge nejasnoće u vezi s nabavkom 100 respiratora, koje je obavilo poljoprivredno gazdinstvo "Srebrena maila", javnost je zaintrigirala i naljepnica na dnu kutije u kojoj su dostavljeni respiratori - na njoj stoji: "Add: The Black Church, St.Mary's Place, Dublin 7, Ireland; WWW.well-kang.com."

Kopirati
Drag cursor here to close