Čestitka

Što nam je Herceg poželio za Božić?

''Neka nas Božić ozari optimizmom, neka u naša srca i naše domove unese veselje i sklad i neka nas dodatno potakne na solidarnost s potrebitima, na radost davanja kojim obogaćujemo i svoj osobni život''.
Vijesti / Flash | 24. 12. 2021. u 09:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:PR / Nevenko Herceg

Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Nevenko Herceg uputio je prigodnu čestitku u povodu nastupajućih božićnih i novogodišnjih blagdana.

"Božić daje dodatni smisao našim svakodnevnim naporima da, u duhu zajedništva, tolerancije i solidarnosti, gradimo društvo u kojem ćemo živjeti i osjećati se bolje, u kojem ćemo probleme rješavati dijalogom, znanjem i predanim zalaganjem.

Neka nas Božić ozari optimizmom, neka u naša srca i naše domove unese veselje i sklad i neka nas dodatno potakne na solidarnost s potrebitima, na radost davanja kojim obogaćujemo i svoj osobni život.

S tim mislima, katolicima u Hercegovačko-neretvanskoj županiji, tako i svim ljudima dobre volje, osobno i uime Vlade, želim čestit i blagoslovljen Božić tradicionalnim riječima: Na dobro Vam došao Božić – Sveto porođenje Isusovo.

Svim dragim sugrađanima ujedno želim sretnu i uspješnu Novu 2022. godinu", navodi se u čestitki.

Kopirati
Drag cursor here to close